DSpace Repository

Bir Çömlekçi Ürünü Olarak Ocaklar ve Ekolojik Dengeye Etkileri

Show simple item record

dc.contributor.author Altın,Funda
dc.contributor.author Altın,Funda
dc.date.accessioned 2022-08-17T11:27:55Z
dc.date.available 2022-08-17T11:27:55Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation ALTIN, FUNDA. (2010) Bir Çömlekçi Ürünü Olarak Ocaklar ve Ekolojik Dengeye Etkileri. Yayınlanmamış Tez (Yüksek Lisans), Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü. en_US
dc.identifier.uri http://earsiv.odu.edu.tr:8080/xmlui/handle/11489/2867
dc.description.abstract Cooking culture is a simultaneous action in the history of humanity. The absolute need of nutrition to stay alive lets the food culture witness such active developments, which resemble to those one encounters on the field of science. One produces and consumes a wide range of tools and materials to meet such a humanistic need. en_US
dc.description.abstract Yemek pişirme kültürü, insanlığın tarihi ile eş zamanlıdır. Hayatta kalmak için beslenmeye mutlak bir ihtiyaç duyulması, yemek kültürünün adeta bilim alanındaki gibi aktif gelişmelere tanık olmasına sebep olmaktadır. Amaç temel insan ihtiyacının karşılanması olmakla beraber, yemek pişirmek için çok çeşitli araç ve malzemeler kullanılmaktadır. en_US
dc.language.iso tur en_US
dc.publisher Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.subject Ceramic stoves , Food Culture , Ecology en_US
dc.subject Seramik Ocak , Yemek Kültürü , Ekoloji en_US
dc.title Bir Çömlekçi Ürünü Olarak Ocaklar ve Ekolojik Dengeye Etkileri en_US
dc.title.alternative A Potter’s Product: Cook Stoves and Their Impact on Ecological Balance en_US
dc.type masterThesis en_US
dc.contributor.department Ordu Üniversitesi en_US
dc.contributor.authorID TR183655 en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account