Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1561-1570 of 1842 (Search time: 0.016 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Marine Edilen Palamut Balığı (Sarda Sarda)’nın Dondurularak Depolama Boyunca Lipit ve Duyusal Kalite Parametrelerinin İncelenmesiProf. Dr. Tokur, Bahar; Saygun, Filiz; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Türkiye’de Yetiştirilen Çay (Camellia Sinensis L.) Genotiplerinin Issr Markörleri Yardımıyla AyrımıDoç. Dr. Aygün, Ahmet; Yoğurtçu, Burçin; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
201516. Yüzyıl Şairlerinde Felek KavramıKul, Nuray; Ordu Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü
2016XVI. Yüzyılda Diyarbakır Eyaleti’nde KentlerPul, Ayşe; Karakulak, Merve; Ordu Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü
2023Hint Kültüründeki Geleneksel Öğelerin Bollywood Sinemasına Yansıması: “Toplumsal Cinsiyet Kalıplarına Karşı Gelen Filmler”Prof. Dr. Yılmaz, Mehmet; Bacaksız, Özge; Ordu Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü; 0000-0003-3310-4749
2023Quentin Tarantino Sinemasında MetinlerarasılıkUğur, Ufuk; Şahin, Ali; Ordu Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü; 0000-0002-9751-2613.
2021AYBASTI (ORDU) İLÇESİ CEVİZ (Juglans regia L.) GENOTİPLERİNİN SELEKSİYON YOLUYLA ISLAHIProf. Dr. Yarılgaç, Tarık; Çeri, Hayri; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2097-7161
2012Organik Olarak Yetiştirilen Frenküzümü Ve Bektaşiüzümü Çeşitlerinin Bazı Özelliklerinin AraştırılmasıÇelik, Elif; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2015Çamaş (Ordu) Yöresinde Yetişen Yerel Elma Çeşitlerinin Bazı Fenolojik, Morfolojik Ve Pomolojik Özelliklerinin BelirlenmesiUzun, Serkan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2010Fındıkta (corylus avellana l.) Farklı Dal Sayılarının Kalite Faktörleri Üzerine EtkileriBak, Tuba; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü