Please use this identifier to cite or link to this item: http://earsiv.odu.edu.tr:8080/xmlui/handle/11489/2867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAltın,Funda-
dc.contributor.authorAltın,Funda-
dc.date.accessioned2022-08-17T11:27:55Z-
dc.date.available2022-08-17T11:27:55Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationALTIN, FUNDA. (2010) Bir Çömlekçi Ürünü Olarak Ocaklar ve Ekolojik Dengeye Etkileri. Yayınlanmamış Tez (Yüksek Lisans), Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü.en_US
dc.identifier.urihttp://earsiv.odu.edu.tr:8080/xmlui/handle/11489/2867-
dc.description.abstractCooking culture is a simultaneous action in the history of humanity. The absolute need of nutrition to stay alive lets the food culture witness such active developments, which resemble to those one encounters on the field of science. One produces and consumes a wide range of tools and materials to meet such a humanistic need.en_US
dc.description.abstractYemek pişirme kültürü, insanlığın tarihi ile eş zamanlıdır. Hayatta kalmak için beslenmeye mutlak bir ihtiyaç duyulması, yemek kültürünün adeta bilim alanındaki gibi aktif gelişmelere tanık olmasına sebep olmaktadır. Amaç temel insan ihtiyacının karşılanması olmakla beraber, yemek pişirmek için çok çeşitli araç ve malzemeler kullanılmaktadır.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherDokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectCeramic stoves , Food Culture , Ecologyen_US
dc.subjectSeramik Ocak , Yemek Kültürü , Ekolojien_US
dc.titleBir Çömlekçi Ürünü Olarak Ocaklar ve Ekolojik Dengeye Etkilerien_US
dc.title.alternativeA Potter’s Product: Cook Stoves and Their Impact on Ecological Balanceen_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOrdu Üniversitesien_US
dc.contributor.authorIDTR183655en_US
Appears in Collections:Seramik ve Cam

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
YuksekLisansTezi.pdf5.75 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.