Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 618 (Search time: 0.016 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Türkiye, Karadeniz Bölgesi Yaylaları (Ordu, Giresun, Trabzon), Mor Orman Gülü (Rhododendron Pontıcum) Arı Poleninin Antioksidan ÖzellikleriDoç. Dr. Bağdatlı, Emine; Atmaca, Hilal; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2018Yeni Tip İntegral Ortalamaları İçin Bazı EşitsizliklerProf. Dr. Ertürk, Vedat Suat; Prof. Dr. Maden, Selahattin; Kadakal, Huriye; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2016GA-Konveks ve Harmonik Konveks Fonksiyonlar İçin Yeni İntegral Eşitsizlikleri ve UygulamalarıDemir, Hüseyin; Maden, Selahattin; Turhan, Sercan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2012Ordu İlinde Bazı Kivi Bahçe Topraklarının Fosfor Adsorpsiyon ve Desorpsiyon Kapasitelerinin BelirlenmesiGencer, Hale Gedikalı; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2010Gümüşhane İlinde Yetişen Kiraz (prunus avium l.) Tiplerinin Pomolojik ÖzellikleriTuran, Bülent; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2013Sera Koşullarında Kolza Çeşitlerinde Fosfor Etkinliğinin BelirlenmesiAltıntaş, Çağatay; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2014Bal Arısı (Apis Mellifera l.)’nın İlkbahar Döneminde Polen Toplama Aktivitesi İle Tercih Edilen Bitki Türlerine Ait Polenlerin Bazı Morfolojik ve Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiCınbırtoğlu, Şeref; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Yulafta (Avena Sativa L.) Çinkolu Gübrelemenin Bazı Bitkisel Özelliklere ve Kalite Unsurlarına EtkisiProf. Dr. Yılmaz, Nuri; Sonkaya, Muzaffer; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Anaç Adayı Kiraz, Vişne ve Mahlep Genotiplerinin Doku Kültürü Yöntemiyle ÇoğaltılmasıProf. Dr. Yarılgaç, Tarık; Aydın, Erol; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2015Karadeniz Bölgesinde Üretilen Kestane (castanea sativa mill.) Ballarının Biyokimyasal Özelliklerinin İncelenmesiÖmür, Belde; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü