Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 2036 to 2055 of 5272 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Farklı Depolama Koşullarının Karayemiş (Laurocerasus Officinalis l.) Pekmezinin Fitokimyasal Stabilitesi ve Fiziksel Özellikleri Üzerine EtkisiBaşar, Vesile; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2023Farklı Dildeki Edebi Eserlerin Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretiminde Kullanımı: “Gülnar Ve Ayna” Eserinin Türkçe B1 Seviyesine UyarlamasıMutlu, Hasan Hüseyin; Sediqi, Muhammad Selam; Ordu Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü; 0000-0002-9082-709X
2006Farklı Dinlerin Gerçeklik İddiaları Açısından İbadet Anlayışlarının DeğerlendirilmesiKar, Sait; Ordu Üniversitesi
2019Farklı Dozlarda Humik Asit Uygulamalarının Nane Bitkisinin (Mentha Piperita ve Mentha Spicata Var.Crispa) Verim ve Bazı Bitkisel Özelliklerine EtkisiDr. Öğr. Üyesi Dede, Özbay; Ulutaş, Melek; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Ekim Oranlarında Karışık Olarak Ekilen Macar Fiği (Vicia Pannonica) ve İtalyan Çiminin (Lolium İtalicum) Ot Verimi ve Kalitesinin BelirlenmesiProf. Dr. Önal Aşçı, Özlem; Kandiş, Tuğba; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Farklı Formülasyonlarda Üretilen Sürülebilir Çikolataların Depolanmasıyla Meydana Gelen Değişikliklerin AraştırılmasıOrdu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Fosfor ve Çinko Dozları Uygulanan Kardelende (Galanthus Elwesii Hook.) Fenolik Bileşikler, Alkaloit İçeriği ve Antioksidan Aktivitenin Bitki Organlarına ve Gelişme Dönemlerine Göre DeğişimiProf. Dr. Kara, Şevket Metin; Batı Ay, Ebru; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020Farklı Fındık Türlerınde, Fındık Yaprakbiti, Myzocallıs Corylı (Goeze) (Hemıptera: Aphıdıdae)’Nın Bazı Popülasyon Parametrelerın KarşılaştırılmasıGüncan, Ali; Dizdar, Elif; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1765-648X
2021Farklı Gübrelerin ve Gübreleme Oranlarının Kivide Verim ve Yaprak Bitki Besin Maddesi İçeriğine EtkisiProf. Dr. Tarakcıoğlu, Ceyhan; Ünal, Fatih; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1846-2097
2018Farklı Güneşlenme Şartlarının Tombul ve Palaz Fındık Çeşitlerinde Verim ve Kalite Özelliklerine EtkisiŞen, Yasemin; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Humik Asit Uygulama Dozları ve Azotlu Gübrelerin Marulun Gelişimi İle Bazı Toprak Özellikleri Üzerine EtkisiBaş Odabaş, Merve; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Islatma Koşullarının Nohut, Fasulye Ve Soya Fasulyesinin Belirli Fiziksel Özellikleri Ve Antibesinsel Faktörleri Üzerine EtkisiMazı, Bekir Gökçen; Kuru, Kubra; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2021Farklı Isıl Proseslerin Trabzon Hurması (Diospyros Kaki Cv. Hachiya) Pekmezinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine EtkisiŞimşek, Atilla; Erbay, Kader; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2092-1803
2015Farklı Karayemiş (Prunus Laurocerasus L.) Genotiplerinin Depolama Süresince Kalite Değişimlerinin BelirlenmesiKaran, Dilek; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2015Farklı Karayemiş (Prunus Laurocerasus L.) Genotiplerinin Depolama Süresince Kalite Değişimlerinin BelirlenmesiKaran, Dİlek; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2022Farklı Koşullarda Kurutulmuş Çakıldak, Palaz ve Tombul Fındık Çeşitlerinin Depolama Süresince Kalite Değişiminin BelirlenmesiAkgün, Mithat; Öztürk, Burhan; Sali, Kader; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-0867-3942
2019Farklı Köklendirme Ortamlarının 41b Amerikan Asma Anacının Tuzluluğa Olan Dayanımı Üzerine EtkisiDoç. Dr. Bilir Ekbiç, Hatice; Prof. Dr. Bender Özenç, Damla; Akbulut, Şifanur; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Kurutma Teknikleri İle Kurutulan Kivi Dilimlerinin Adsorpsiyon İzotermlerinin BelirlenmesiDr. Öğr. Üyesi Barutçu Mazı, Işıl; Kızmaz, Ayşe; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Farklı Kurutma Teknikleri İle Kurutulan Kivi Meyvesinin Bazı Kalite Özellikleri İle Askorbik Asit ve Renk Değişim Kinetiğinin BelirlenmesiAkar, Göksu; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2016Farklı Kurutma Yöntemleri ve Farklı Özütleme Çözgenlerinin Arı Poleninin Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik İçeriği Üzerine EtkisiAydın, Gülşah; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü