Browsing by Author Prof. Dr. Temiz, Hasan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Arı Ekmeğinin Besinsel Kalitesi, Biyoaktif ve Antimikrobiyal Özelliklerinin BelirlenmesiProf. Dr. Temiz, Hasan; Şahin, Sümeyye; Kaya, İlknur; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-9344-7690
2019Bazı Bitkilerde Uçucu Yağların Biyoaktif ve Antimikrobiyal Özelliklerinin AraştırılmasıDr. Üyesi Şahin, Sümeyye; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Kılıç, Özlem; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2022Bazı Çay Tohumu Yağlarının Kimyasal Kompozisyonu, Antioksidan Kapasitesi ve Yağ Kalitesinin BelirlenmesiProf. Dr. Temiz, Hasan; Şahin, Sümeyye; Kazanç, Burcu; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-9344-7690
2019Bazı Meyve Katkılı Dondurmaların Kimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Durak, Murat; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2023Beyaz Peynir Telemesine Katılan Farklı Meyve Kurusu Türlerinin Olgunlaşmaya Etkisinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Yolaşan, Murat; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0001-6118-8834; 0000-0003-3586-336X; 0009-0009-3014-5052
2019Fındık Yağı Kimyasal Kompozisyonu Antioksidan Kapasitesi ve Kalite Parametreleri Üzerine Fındık Hasat Tarihi ve Rakımın EtkisiDr. Öğr. Üyesi Şahin, Sümeyye; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Şengül, Selim; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Golot Peynirinin Olgunlaşma Kriterlerine Farklı Starter Kültürlerin Etkisinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Sekban, Hayriye; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2023İnek ve Koyun Sütü Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynir Telemesine Katılan Kapya Biber Baharatının Olgunlaşmaya Etkisinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Koçak, İlker; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-3828-3232; 0000-0002-3643-5626
2023Üzümsü Meyvelerden Üretilen Filimlerin Özelliklerinin Tespiti ve Kaşar Peynirine Uygulanabilirliğinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Öründü, Serap; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 2147-6403 2618-5881; 0000-0003-1285-9851