Browsing by Author Prof. Dr. Tarakçı, Zekai

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Bazı Meyve Katkılı Dondurmaların Kimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Durak, Murat; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2023Beyaz Peynir Telemesine Katılan Farklı Meyve Kurusu Türlerinin Olgunlaşmaya Etkisinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Yolaşan, Murat; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0001-6118-8834; 0000-0003-3586-336X; 0009-0009-3014-5052
2020Çiya Tohum (Salvia Hispanica L.) Tozlarının Dondurma Üretiminde Stabilizatör Olarak Kullanımının AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Arnak, Bünyamin Gökhan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; ,0000-0002-3828-3232
2021Çöven Ekstraktının Kurutulması ve Dondurmada Emülgatör Olarak Kullanılmasının AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Kocacık, Ayşe; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-3828-3232
2019Geleneksel Çerkez Peynirine İlave Edilen Baharatların Olgunlaşmaya Etkisinin BelirlenmesiProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz,Hasan; Gezmiş, Yunus Emre; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Golot Peynirinin Olgunlaşma Kriterlerine Farklı Starter Kültürlerin Etkisinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Sekban, Hayriye; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2023İnek ve Koyun Sütü Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynir Telemesine Katılan Kapya Biber Baharatının Olgunlaşmaya Etkisinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Koçak, İlker; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-3828-3232; 0000-0002-3643-5626
2021Meyve Suyu İşleme Atıklarından Diyet Liflerinin İzolasyonu ve Yoğurt Üretiminde KullanımıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Demirkol, Melike; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-3828-3232
2019Propolis Katkılı Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal Yapısınınin CelenmesiProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Mehmetoğlu, Serdar; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Tarhana Üretiminde Farklı Oranlarda Kullanılan Yağı Azaltılmış Fındık Posasının Ürünün Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerine EtkisiProf. Dr. Temiz, Hasan; Prof. Dr. Tarakçı, Zekai; Oğurlu, Merve Nur; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü