Browsing by Author Mazı, Bekir Gökçen

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Diyet Lifi İle Zenginleştirilmiş Kakaolu Fındık Ezmesi ÜretimiMazı, Bekir Gökçen; Çoban, Merve; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-3478-6243
2019Farklı Islatma Koşullarının Nohut, Fasulye Ve Soya Fasulyesinin Belirli Fiziksel Özellikleri Ve Antibesinsel Faktörleri Üzerine EtkisiMazı, Bekir Gökçen; Kuru, Kubra; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020Fındık Unuyla Zenginleştirilmiş Buğday Cipsi ÜretimiMazı, Bekir Gökçen; Yılmaz, Yelda; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-3478-6243
2022İnülin ile Zenginleştirilmiş Stevia ile Tatlandırılmış Kakaolu Fındık Kremasının Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesiMazı, Bekir Gökçen; Coşar, Sümeyye; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-3478-6243
2022Ordu İlinde Yayılış Gösteren Endemik Lilium Akkusianum R. Gamperle Türünün Morfolojik, Anatomik, Mikromorfolojik ve Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin BelirlenmesiMazı, Bekir Gökçen; Prof. Dr. Ergen Akçin, Öznur; Uzunömeroğlu, Hüseyin Ümit; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-6875-6045
2022Sıcak Hava ve Kızılötesi Kurutma İşleminin Arı Poleninin Bazı Fiziksel Özellikleri ve Uçucu Bileşen Profili Üzerine EtkisiMazı, Bekir Gökçen; Çiftçi, Sevinç; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-3478-6243
2019Ultrases Islatma Ve Mikrodalga Kurutma Ön İşleminin Mercimek Ununun Bazı Kalite Ve Antibesinsel Özellikleri Üzerine EtkisiMazı, Bekir Gökçen; Yıldız, Duygu; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü