Browsing by Author 0000-0003-2092-1803

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Aktif Karbon Ve Bentonit Uygulamasının Fındık Sütünün Aflatoksin Profili Ve Kalite Özellikleri Üzerine EtkisiŞimşek, Atilla; Çakır, Cüneyt; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2092-1803
2021Bazı Polen Çeşitlerinde Pestisit Kalıntılarının HR-LCMS ve GC-MS/MS ile BelirlenmesiŞimşek, Atilla; Çakıcı, Neslihan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2092-1803
2015Classification of Turkish hazelnut oils based on their triacylglycerol structures by chemometric analysisKiralan, Sezer; Simsek, Atilla; Tekin, Aziz; Yorulmaz, Asli; Ordu Üniversitesi; 0000-0002-1534-6800; 0000-0003-1522-064X; 0000-0003-2092-1803
2023The effect of chlorogenic acid from green coffee as a natural antioxidant on the shelf life and composition of hazelnut pasteSimsek, Atilla; cicek, Burcin; Turan, Emre; Ordu Üniversitesi; 0000-0003-2092-1803; 0000-0002-4289-0107
2023The effects of bentonite and activated charcoal treatments on aflatoxin content (AFB1, AFB2, AFG1, and AFG2) and physicochemical characteristics of hazelnut milkCakir, Cuneyt; Turan, Emre; Simsek, Atilla; Ordu Üniversitesi; 0000-0003-2092-1803; 0000-0002-4289-0107
2007Evaluation of the microelement profile of Turkish hazelnut (Corylus avellana L.) varieties for human nutrition and healthSimsek, Atilla; Aykut, Osman; Ordu Üniversitesi; 0000-0003-2092-1803; 0000-0001-5117-501X
2021Farklı Isıl Proseslerin Trabzon Hurması (Diospyros Kaki Cv. Hachiya) Pekmezinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine EtkisiŞimşek, Atilla; Erbay, Kader; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2092-1803
2021Farklı Kızartma Tekniklerinin Balkabağı (Cucurbita Moschata) Cipslerinin Kimyasal, Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri Üzerine EtkisiProf. Dr. Koca, İlkay; Şimşek, Atilla; Çavuş ,Mehmet; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2092-1803
2022Pekmezli Fındık Ezmesinin Stabilizasyon Koşullarının BelirlenmesiŞimşek, Atilla; Gültekin, Soykan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2092-1803
2009Phytosterols in 17 Turkish hazelnut (Corylus avellana L.) cultivarsYorulmaz, Ash; Velioglu, Y. Sedat; Tekin, Aziz; Simsek, Atilla; Drover, John C. G.; Ates, Jale; Ordu Üniversitesi; 0000-0003-2092-1803; 0000-0002-3281-6229; 0000-0002-1534-6800; 0000-0001-5117-501X
2024Some physicochemical, nutritional and sensory properties of functional pumpkin dough chips produced using hazelnut and cereal flour by different frying methodsCavus, Mehmet; Simsek, Atilla; Turan, Emre; Ordu Üniversitesi; 0000-0003-2092-1803; 0000-0002-4289-0107