Browsing by Author 0000-0002-8651-3346

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2019BİBERDE (Capsicum annuum L.) HÜMİK ASİT VE ÇİNKO UYGULAMASININ KURU MADDE VERİMİ İLE MİNERAL ELEMENTLERİN ALIMI ÜZERİNE ETKİSİProf. Dr. Özkutlu, Faruk; İstanbullu, Mahmut; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-8651-3346
2020Farklı Üre Uygulamalarının Fındıkta Mineral Beslenme Ve Verim Üzerine EtkisiProf. Dr. Özkutlu, Faruk; Kebapcı, Tuğba; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-8651-3346
2017Mineral Composition of Acorn CoffeesKilic, Esra; Ozkutlu, Faruk; Sekeroglu, Nazim; Ordu Üniversitesi; 0000-0002-8651-3346
2017Profile of Heavy Metal and Nutrient Elements in Some Sideritis SpeciesAkgun, Mehmet; Kara, Sevket Metin; Korkmaz, Kursat; Ozkutlu, Faruk; Senkal, Belgin Cosge; Ordu Üniversitesi; 0000-0001-7755-1394; 0000-0002-8651-3346
2019RELATIONSHIP BETWEEN PLANT STEROLS (B-SITOSITEROL, CAMPESTEROL, STIGMASTEROL) AND NUTRIENTS OF BREAD WHEAT CULTIVARSAkbikk, Mohammed; Erdem, Halil; Ozkutlu, Faruk; Tosuni, Yener Kortan; Tutus, Yusuf; Ordu Üniversitesi; 0000-0001-6384-898X; 0000-0002-8651-3346
2016Research on selected wild edible vegetables: Mineral content and antimicrobial potentialsAkgunlu, SemiyeBurcin; Gezici, Sevgi; Koca-Caliskan, Ufuk; Kulak, Muhittin; Ozcelik, Berrin; Ozkutlu, Faruk; Sekeroglu, Nazim; Ordu Üniversitesi; 0000-0002-8651-3346
2014Selenium Concentrations of Some Spices Commonly Used in TurkeyOzkutlu, F.; Sekeroglu, N.; Tuncturk, M.; Ordu Üniversitesi; 0000-0002-8651-3346
2013SOIL SALINITY INCREASE Cd UPTAKE OF LETTUCE (LATTUCA SATIVA L.)Ozkutlu, Faruk; Turan, Metin; Ordu Üniversitesi; 0000-0002-8651-3346