Browsing by Author Fen Bilimleri Enstitüsü

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 223 to 242 of 896 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Faktör Analizi İle Türkiye’nin Kentsel Alanlarında Arı Ürünleri Tüketim Bilince ve Tüketici Davranışlarını Etkileyen Faktörlerin BelirlenmesiAktürk, Salim; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020FARKLI GÜBRELERİN KİVİDE DEMİR KLOROZUNUN ÖNLENMESİ VE BESİN MADDESİ İÇERİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ DERYA TÜRÜDÜTürüdü, Derya; Frof. Dr. Tarakcıoğlu, Ceyhan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020FARKLI İLLERDE YETİŞTİRİLEN HAYWARD KİVİ ÇEŞİDİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN SOĞUKTA MUHAFAZA VE RAF ÖMRÜ SÜRESİNCE DEĞİŞİMİÖztürk, Burhan; Korkmaz, Murat; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-0867-3942
2010Farklı Azot Dozu ve Sıra Aralığının Kişnişin Verim ve Verim Unsurları Üzerine EtkisiKandemir, Kenan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Azot Formlarının ve Hümik Asit Dozlarının Çeltikte (Oryza Sativa L.) Verim ve Verim Ögeleri Üzerine EtkisiProf. Dr. Yılmaz, Nuri; Boz, Fundagül; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2018Farklı Biber Genotiplerinin Fosfor Kullanım Etkinliğinin BelirlenmesiYıldırımer, Abdullah Saim; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2023Farklı Büyüme Ortamlarının Fesleğen (Ocimum Basilicum L.) Bitkisinin Bazı Morfolojik ve Fitokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisinin BelirlenmesiProf. Dr. Özbucak, Tuğba; Ocak, Meltem; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-4784-3537
2022Farklı Demir Kaynaklarının Bakla Bitkisinin Besin Maddesi İçerikleri Üzerine EtkisiProf. Dr. Tarakçıoğlu, Ceyhan; Uzun, Sinem; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1846-2097
2022Farklı Demir Kaynaklarının Bakla Bitkisinin Besin Maddesi İçerikleri Üzerine EtkisiProf. Dr. Tarakçıoğlu, Ceyhan; Uzun, Sinem; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1846-2097
2019Farklı Depolama Koşullarının Karayemiş (Laurocerasus Officinalis l.) Pekmezinin Fitokimyasal Stabilitesi ve Fiziksel Özellikleri Üzerine EtkisiBaşar, Vesile; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Dozlarda Humik Asit Uygulamalarının Nane Bitkisinin (Mentha Piperita ve Mentha Spicata Var.Crispa) Verim ve Bazı Bitkisel Özelliklerine EtkisiDr. Öğr. Üyesi Dede, Özbay; Ulutaş, Melek; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Ekim Oranlarında Karışık Olarak Ekilen Macar Fiği (Vicia Pannonica) ve İtalyan Çiminin (Lolium İtalicum) Ot Verimi ve Kalitesinin BelirlenmesiProf. Dr. Önal Aşçı, Özlem; Kandiş, Tuğba; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Farklı Formülasyonlarda Üretilen Sürülebilir Çikolataların Depolanmasıyla Meydana Gelen Değişikliklerin AraştırılmasıOrdu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Fosfor ve Çinko Dozları Uygulanan Kardelende (Galanthus Elwesii Hook.) Fenolik Bileşikler, Alkaloit İçeriği ve Antioksidan Aktivitenin Bitki Organlarına ve Gelişme Dönemlerine Göre DeğişimiProf. Dr. Kara, Şevket Metin; Batı Ay, Ebru; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020Farklı Fındık Türlerınde, Fındık Yaprakbiti, Myzocallıs Corylı (Goeze) (Hemıptera: Aphıdıdae)’Nın Bazı Popülasyon Parametrelerın KarşılaştırılmasıGüncan, Ali; Dizdar, Elif; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1765-648X
2021Farklı Gübrelerin ve Gübreleme Oranlarının Kivide Verim ve Yaprak Bitki Besin Maddesi İçeriğine EtkisiProf. Dr. Tarakcıoğlu, Ceyhan; Ünal, Fatih; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1846-2097
2018Farklı Güneşlenme Şartlarının Tombul ve Palaz Fındık Çeşitlerinde Verim ve Kalite Özelliklerine EtkisiŞen, Yasemin; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Humik Asit Uygulama Dozları ve Azotlu Gübrelerin Marulun Gelişimi İle Bazı Toprak Özellikleri Üzerine EtkisiBaş Odabaş, Merve; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Islatma Koşullarının Nohut, Fasulye Ve Soya Fasulyesinin Belirli Fiziksel Özellikleri Ve Antibesinsel Faktörleri Üzerine EtkisiMazı, Bekir Gökçen; Kuru, Kubra; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2021Farklı Isıl Proseslerin Trabzon Hurması (Diospyros Kaki Cv. Hachiya) Pekmezinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine EtkisiŞimşek, Atilla; Erbay, Kader; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2092-1803