Browsing by Author Fen Bilimleri Enstitüsü

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 243 to 262 of 896 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Farklı Karayemiş (Prunus Laurocerasus L.) Genotiplerinin Depolama Süresince Kalite Değişimlerinin BelirlenmesiKaran, Dilek; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2015Farklı Karayemiş (Prunus Laurocerasus L.) Genotiplerinin Depolama Süresince Kalite Değişimlerinin BelirlenmesiKaran, Dİlek; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2022Farklı Koşullarda Kurutulmuş Çakıldak, Palaz ve Tombul Fındık Çeşitlerinin Depolama Süresince Kalite Değişiminin BelirlenmesiAkgün, Mithat; Öztürk, Burhan; Sali, Kader; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-0867-3942
2019Farklı Köklendirme Ortamlarının 41b Amerikan Asma Anacının Tuzluluğa Olan Dayanımı Üzerine EtkisiDoç. Dr. Bilir Ekbiç, Hatice; Prof. Dr. Bender Özenç, Damla; Akbulut, Şifanur; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Kurutma Teknikleri İle Kurutulan Kivi Dilimlerinin Adsorpsiyon İzotermlerinin BelirlenmesiDr. Öğr. Üyesi Barutçu Mazı, Işıl; Kızmaz, Ayşe; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Farklı Kurutma Teknikleri İle Kurutulan Kivi Meyvesinin Bazı Kalite Özellikleri İle Askorbik Asit ve Renk Değişim Kinetiğinin BelirlenmesiAkar, Göksu; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2016Farklı Kurutma Yöntemleri ve Farklı Özütleme Çözgenlerinin Arı Poleninin Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik İçeriği Üzerine EtkisiAydın, Gülşah; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Farklı Kurutma Yöntemlerinin Arı Poleninin Fizikokimyasal Özellikleri ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine EtkisiKanar, Yeliz; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2021Farklı Kızartma Tekniklerinin Balkabağı (Cucurbita Moschata) Cipslerinin Kimyasal, Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri Üzerine EtkisiProf. Dr. Koca, İlkay; Şimşek, Atilla; Çavuş ,Mehmet; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2092-1803
2019Farklı NaCI Konsantrasyonlarının Bazı Börülce (Vigna unguiculata L.) Çeşitlerinde Bitki Gelişimine EtkisiProf. Dr. Özlem Aşcı, Önal; Altun, Mualla; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Nacl Konsantrasyonlarının Bazı Bezelye (Pisum Sativum) Çeşit ve Genotiplerinin Bitki Gelişimine EtkisiProf. Dr. Önal Aşçı, Özlem; Zambi, Hatice; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2021Farklı Oranlarda Fındık Zarı İlaveli Sürülebilir Çikolatanın Kalite Özelliklerinin AraştırılmasıŞahin, Sümeyye; Prof. Dr. Gençcelep, Hüseyin; Özata, Amine Beyza; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-8689-7722; 0000-0002-9344-7690
2019Farklı Oranlarda Kullanılan Yağı Azaltılmış Badem Posasının Tarhananın Fizikokimyasal ve Reolojik Özelliklerine Etkisinin AraştırılmasıProf.Dr. Tarakçı, Zekai; Prof.Dr. Temiz, Hasan; Şensoy, Ezgi; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Orman Gülü (Rhododendron L.) Türlerinden Elde Edilen Balların Antimikrobiyal, Antioksidan ve Biyoaktif Özelliklerinin BelirlenmesiProf. Dr. Alkan, Sezai; Akgün, Mert; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Potasyum Dozlarının Bazı Patates (Solanum tuberosum L.) Çeşitlerinin Verim ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkilerinin BelirlenmesiDr. Öğr. Üyesi Dede, Özbay; Kavalcı, Rasim; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Potasyum ve Fosfor Dozlarının Patates’te (Solanum Tuberosum L.) Verim ve Verim Unsurları Üzerine Etkilerinin BelirlenmesiDr. Öğr. Üyesi Dede, Özbay; Tatar, Esra; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Potasyum Ve Kükürt Dozlarının Şeker Mısırın (Zea Mays Saccharata Sturt.) Agronomik Ve Teknolojik Özelliklerine EtkisiÖner, Fatih; İnan, Yasemin; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2018Farklı Salisilik Asit Dozlarının Bazı Amerikan Asma Anaçlarının Tuzluluğa Olan Dayanımları Üzerine Etkilerinin In Vitro Koşullarda BelirlenmesiCiğerli, Seda; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2016Farklı Salisilik Asit Dozlarının Bazı Amerikan Asma Anaçlarının Tuzluluğa Olan Dayanımı Üzerine EtkileriYenilmez, Nurşen; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Farklı Sürelerde Olgunlaştırılan Fındık Zurufunun Toprak Özellikleri ve Biber Bitkisinin (capsicum annuum l.) Gelişimi Üzerine EtkileriKaraasslan, Muammer; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü