Browsing by Author Fen Bilimleri Enstitüsü

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 220 to 239 of 904 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Espiye ve Bulancak İlçelerinde (giresun) Yetişen Kocayemişlerin (arbutus unedo l.) Fenolojik ve Pomolojik ÖzellikleriPekdemir, Mustafa; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020Eşek Arısı (Vespa Crabro) Yuvasının Özütlerinin Autographa Calıfornıca Nüklear Polihedrozis Virüsünün Spodoptera Frugıperda Hücre Kültüründeki Virüs Replikasyonuna EtkileriErtürk, Ömer; Çaldaş, Alev; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0001-5837-6893
2023Evolüt Eğrisine Ait Frenet ve Sabban Çatılarına Göre Smarandache EğrileriŞenyurt, Süleyman; Demir, Pınar; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1097-5541; 0000-0003-0873-4773
2017“Evsel atıklar ve Geri Dönüşüm - Kimya Endüstrisi” Konularında İstasyon Tekniğinin Öğrencilerin Akademik Başarısına ve Görüşlerine EtkisiYüksel, Özge; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2021Evsel Atıklar Ve Geri Dönüşüm Konusunda Uygulanan Probleme Dayalı Stem Etkinliklerinin Öğrencilerin Akademik Başarı Ve Farkındalığı Üzerindeki EtkisiProf. Dr. Özyürek, Cengiz; Çimen, Burcu; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-9740-9667
2019Evsel Katı Atıklardan Atıktan Türetilmiş Yakıt Elde Edilmesi ve Sanayi Tesislerinde Kullanımının Enerji Tasarrufuna EtkileriDr. Öğr. Üyesi Güler, Mehmet Sami; Yazıcı, Resul; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Faktör Analizi İle Türkiye’nin Kentsel Alanlarında Arı Ürünleri Tüketim Bilince ve Tüketici Davranışlarını Etkileyen Faktörlerin BelirlenmesiAktürk, Salim; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020FARKLI GÜBRELERİN KİVİDE DEMİR KLOROZUNUN ÖNLENMESİ VE BESİN MADDESİ İÇERİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ DERYA TÜRÜDÜTürüdü, Derya; Frof. Dr. Tarakcıoğlu, Ceyhan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020FARKLI İLLERDE YETİŞTİRİLEN HAYWARD KİVİ ÇEŞİDİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN SOĞUKTA MUHAFAZA VE RAF ÖMRÜ SÜRESİNCE DEĞİŞİMİÖztürk, Burhan; Korkmaz, Murat; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-0867-3942
2010Farklı Azot Dozu ve Sıra Aralığının Kişnişin Verim ve Verim Unsurları Üzerine EtkisiKandemir, Kenan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Azot Formlarının ve Hümik Asit Dozlarının Çeltikte (Oryza Sativa L.) Verim ve Verim Ögeleri Üzerine EtkisiProf. Dr. Yılmaz, Nuri; Boz, Fundagül; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2018Farklı Biber Genotiplerinin Fosfor Kullanım Etkinliğinin BelirlenmesiYıldırımer, Abdullah Saim; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2023Farklı Büyüme Ortamlarının Fesleğen (Ocimum Basilicum L.) Bitkisinin Bazı Morfolojik ve Fitokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisinin BelirlenmesiProf. Dr. Özbucak, Tuğba; Ocak, Meltem; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-4784-3537
2022Farklı Demir Kaynaklarının Bakla Bitkisinin Besin Maddesi İçerikleri Üzerine EtkisiProf. Dr. Tarakçıoğlu, Ceyhan; Uzun, Sinem; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1846-2097
2022Farklı Demir Kaynaklarının Bakla Bitkisinin Besin Maddesi İçerikleri Üzerine EtkisiProf. Dr. Tarakçıoğlu, Ceyhan; Uzun, Sinem; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1846-2097
2019Farklı Depolama Koşullarının Karayemiş (Laurocerasus Officinalis l.) Pekmezinin Fitokimyasal Stabilitesi ve Fiziksel Özellikleri Üzerine EtkisiBaşar, Vesile; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Dozlarda Humik Asit Uygulamalarının Nane Bitkisinin (Mentha Piperita ve Mentha Spicata Var.Crispa) Verim ve Bazı Bitkisel Özelliklerine EtkisiDr. Öğr. Üyesi Dede, Özbay; Ulutaş, Melek; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Ekim Oranlarında Karışık Olarak Ekilen Macar Fiği (Vicia Pannonica) ve İtalyan Çiminin (Lolium İtalicum) Ot Verimi ve Kalitesinin BelirlenmesiProf. Dr. Önal Aşçı, Özlem; Kandiş, Tuğba; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Farklı Formülasyonlarda Üretilen Sürülebilir Çikolataların Depolanmasıyla Meydana Gelen Değişikliklerin AraştırılmasıOrdu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Fosfor ve Çinko Dozları Uygulanan Kardelende (Galanthus Elwesii Hook.) Fenolik Bileşikler, Alkaloit İçeriği ve Antioksidan Aktivitenin Bitki Organlarına ve Gelişme Dönemlerine Göre DeğişimiProf. Dr. Kara, Şevket Metin; Batı Ay, Ebru; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü