Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 964 to 983 of 5288 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Çamaş (Ordu) Yöresinde Yetişen Yerel Elma Çeşitlerinin Bazı Fenolojik, Morfolojik Ve Pomolojik Özelliklerinin BelirlenmesiUzun, Serkan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2011Çambaşı Göleti (Kabadüz, Ordu) Fitoplanktonu ve Trofik Yapısının İncelenmesiTopkara, Sertan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020Çanakkale Boğazı İçin Hidrodinamik Model ÇalışmasıSözer, Adil; Bucak, Fadime; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-8674-1461
2021Çanakkale İli, Biga İlçesi, Kemer Köyü Osmanlı Mezar TaşlarıProf. Dr. Bayhan, Ahmet Ali; Keleş, Elif; Ordu Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü; 0000-0003-2496-6136
2019Çarşamba (Samsun) İlçesinde Bakımlı ve Bakımsız Fındık Bahçelerinde Yetiştirilen Çakıldak Çeşidinin Verim ve Meyve Özeliklerinin BelirlenmesiProf. Dr. Balta, Mehmet Fikret; Yaman, İzzet; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2016Çarşamba Ovası’nda (Samsun) Yetişen Bazı Fındık (Corylus Avellana L.) Çeşit ve Genotiplerinin Morfolojik, Pomolojik Özellikleri ile Akrabalık İlişkilerinin BelirlenmesiSemiz, Melek; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Çarşamba’da m9 Anacı Üzerine Aşılı Bazı Elma Çeşitlerinin (Granny Smıth, Royal Gala ve Galaxy Gala) Verim ve Bazı Meyve Kalite Özelliklerinin İncelenmesiAksoy, Barış; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2022Çay Atığı ile Azotlu Gübre Uygulamalarının Yulafta (Avena Sativa L.) Verim ve Bitkisel Özelliklere EtkisiÖner, Fatih; Ataman, Celal; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-6264-3752
2016Çay Çöpü Kompostu ve Tuz Uygulamalarının Biber Bitkisinin Gelişimi Üzerine EtkileriHut, Demirhan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Çay Tarımında Kadın Emeği: Hopa ÖrneğiDr. Öğr. Üyesi Ciğerci Ulukan, Nihan; Yılmaz Uzun, Aslıhan; Ordu Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü
2019Çay ve İşleme Ürünlerinin Hasat Dönemlerine ve Yetiştirme Tekniklerine Bağlı Olarak Besin İçeriğindeki DeğişimlerProf. Dr. Bender Özenç, Damla; Çakmak, Müslüm Koray; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Çayda (Camelia sinensis L.) Önemli Kalite Özelliklerinin Güneşlenme Durumuna ve Sürgün Dönemlerine Göre DeğişimiKazdal, Nilgün; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Çayda Farklı Tarihlerde Çırpmanın Hasat Tarihi, Verim ve Kalite Özelliklerine EtkisiMurat, Esra; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2016Çaykara (Trabzon) İlçesinde Doğal Olarak Yetişen Cevizlerin (Juglans regia L.) SeleksiyonuKocabaş, Ali; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2023Çelik Alma Zamanı, Iba ve Putresin Uygulamalarının Tombul Fındık Çeşidinde Köklenme Üzerine EtkisiProf. Dr. Balta, Mehmet Fikret; Avcı, Halil İbrahim; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-3859-6490
2019Çeşitli Güçlü Konveks Fonksiyonlar İçin İntegral EşitsizlikleriAltınışık, Nihat; Maden, Selahattin; Demirel, Ayşe Kübra; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2018Çeşitli Konveks Stokastik Süreçler İçin Bazı EşitsizliklerBaşköy, Yasin; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2021Çevre Konularında Uygulanan Probleme Dayalı Stem Etkinliklerinin Öğrencilerin Işık Kirliliği Farkındalıklarına EtkisiProf. Dr. Cengiz, Özyürek; Tanrıverdi, Esra; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-9740-9667
2015Çevre Yönetimi Sistemleri Bağlamında İşletmelerde Yeşil Ofis UygulamalarıErkan, Ufuk; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2015Çevreci Elektronik İmza Kampanyaları: Doğal Kaynakları Koruma Konseyi (Natural Resources Defense Council -NRDC) ÖrneğiTağ Kalafatoğlu, Şermin; Ordu Üniversitesi; TR196150