Browsing by Author Fen Bilimleri Enstitüsü

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 348 to 367 of 914 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Giresun Kenti Parklarının Peyzaj Tasarım Kritlerleri Açısından İncelenmesiDoç. Dr. Atabeyoğlu, Ömer; Ayhan, Afşin; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2016Giresun Koşullarında Yetiştirilen 'Hayward' Kivi Çeşidinde Meyve Gelişim Sürecinde Önemli Kalite Özelliklerinin DeğişimiBostan, Saim Zeki; Yılmaz, Burcu; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020Giresun ve İlçelerinde Yetiştirilen Yerel Erik Çeşitlerinin Pomolojik Ve Morfolojik Özelliklerinin BelirlenmesiAygün, Ahmet; Öncül, Canan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020Giresun’un Farklı İlçelerinde Yetiştirilen ‘Haywrad’ Kivi Çeşidinde Kalite Özelliklerinin Muhafaza Süresince DeğişimiProf. Dr. İslam, Ali; Korkmaz, Mehtap; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-2165-7111
2019GİRESUN İLİ MERKEZ İLÇEDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN MUŞMULA GENOTİPLERİNİN (Mespilus germanica L.) SELEKSİYONUProf. Dr. Balta, Fikri; Sarıyıldız, Salih; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2015Glutensiz Tarhana Üretiminde Hidrokolloid Kullanımının Kalite Üzerine EtkisiDURMUŞ, YUSUF; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2015Glutensiz Tarhana Üretiminde Hidrokolloid Kullanımının Kalite Üzerine EtkisiDurmuş, Yusuf; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2015Glutensiz Tarhana Üretiminde Hidrokolloid Kullanımının Kalite Üzerine EtkisiDurmuş, Yusuf; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Golot Peynirinin Olgunlaşma Kriterlerine Farklı Starter Kültürlerin Etkisinin AraştırılmasıProf. Dr. Tarakçı, Zekai; Prof. Dr. Temiz, Hasan; Sekban, Hayriye; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2024Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus Mykiss) Yan Ürünleri Kullanılarak Elde Edilen Protein Hidrolizatı Yağının Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu ve Kalitesinin BelirlenmesiKorkmaz, Koray; Öztürk, Serpil; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2940-6592; 0000-0001-5537-7225
2011Gönen(Balıkesir) İlçesi Cevizlerinin(Juglans Regia l.) Seleksiyon Yolu İle IslahıMaden, Önder; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2011Gözenek Büyüklüğü ve Suyun Yüzey Gerilimi Etkileşiminin, Bromun Gözenekli Ortamlarda Taşınmasına EtkisiSünal, Seval; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2022Green Screen (Chroma Key) Uygulamasının 6. Sınıf Öğrencilerinin Fen Bilimleri Dersi Akademik Başarılarına ve Derse Yönelik Tutumlarına EtkisiProf. Dr. Özyürek, Cengiz; Akın, Esra; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-9740-9667
2018Gryllus Bimaculatus (Orthoptera: Gryllıdae)’Un Son Nimfal ve Ergin Evrelerdeki Bazı Doğal İmmün Sistem Aktivitelerinin KarşılaştırılmasıArslan, Dilek; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2023Gülyalı Türk Fındığı (Corylus Colurna L.)’nın Yaprak Ekstraktı Kullanılarak Sentezlenen Gümüş Nanopartiküllerin Optimizasyonu ve Antifungal AktivitesiProf. Dr. Türkkan, Muharrem; Gevrek, Ceylan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0001-7779-9365
2019Gümüş Balığı, Atherina Hepsetus Lınnaeus, 1758’in Marmara Denizi Popülasyonu Üzerine Morfometrik Bir AraştırmaProf. Dr. Bostancı, Derya; Çoşkun, Tansu; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2010Gümüşhane İlinde Yetişen Kiraz (prunus avium l.) Tiplerinin Pomolojik ÖzellikleriTuran, Bülent; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2010Gümüşhane İlinde Yetişen Vişne (Prunus Cerasus) Tiplerinin Pomolojik ÖzellikleriTanış, Halit; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Güneş Enerji Santrallerinin Modellenmesi, Ekonomik Analizi ve Değerlendirme: Almanya ve Türkiye UygulamalarıDr. Öğr. Üyesi Akkaya Oy, Sibel; Erkoç, Rıdvan; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2021Güney Karadeniz Bölgesi’ndeki Eşkina Balığının(Sciaena Umbra) Biyo-Ekolojik ÖzellikleriProf. Dr. Aydın, Mehmet; Bodur, Barış; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-1163-6461