Browsing by Author Fen Bilimleri Enstitüsü

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 252 to 271 of 904 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Farklı Kurutma Yöntemleri ve Farklı Özütleme Çözgenlerinin Arı Poleninin Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik İçeriği Üzerine EtkisiAydın, Gülşah; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Farklı Kurutma Yöntemlerinin Arı Poleninin Fizikokimyasal Özellikleri ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine EtkisiKanar, Yeliz; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2021Farklı Kızartma Tekniklerinin Balkabağı (Cucurbita Moschata) Cipslerinin Kimyasal, Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri Üzerine EtkisiProf. Dr. Koca, İlkay; Şimşek, Atilla; Çavuş ,Mehmet; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0003-2092-1803
2019Farklı NaCI Konsantrasyonlarının Bazı Börülce (Vigna unguiculata L.) Çeşitlerinde Bitki Gelişimine EtkisiProf. Dr. Özlem Aşcı, Önal; Altun, Mualla; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Nacl Konsantrasyonlarının Bazı Bezelye (Pisum Sativum) Çeşit ve Genotiplerinin Bitki Gelişimine EtkisiProf. Dr. Önal Aşçı, Özlem; Zambi, Hatice; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2021Farklı Oranlarda Fındık Zarı İlaveli Sürülebilir Çikolatanın Kalite Özelliklerinin AraştırılmasıŞahin, Sümeyye; Prof. Dr. Gençcelep, Hüseyin; Özata, Amine Beyza; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-8689-7722; 0000-0002-9344-7690
2019Farklı Oranlarda Kullanılan Yağı Azaltılmış Badem Posasının Tarhananın Fizikokimyasal ve Reolojik Özelliklerine Etkisinin AraştırılmasıProf.Dr. Tarakçı, Zekai; Prof.Dr. Temiz, Hasan; Şensoy, Ezgi; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Orman Gülü (Rhododendron L.) Türlerinden Elde Edilen Balların Antimikrobiyal, Antioksidan ve Biyoaktif Özelliklerinin BelirlenmesiProf. Dr. Alkan, Sezai; Akgün, Mert; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Potasyum Dozlarının Bazı Patates (Solanum tuberosum L.) Çeşitlerinin Verim ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkilerinin BelirlenmesiDr. Öğr. Üyesi Dede, Özbay; Kavalcı, Rasim; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Potasyum ve Fosfor Dozlarının Patates’te (Solanum Tuberosum L.) Verim ve Verim Unsurları Üzerine Etkilerinin BelirlenmesiDr. Öğr. Üyesi Dede, Özbay; Tatar, Esra; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2019Farklı Potasyum Ve Kükürt Dozlarının Şeker Mısırın (Zea Mays Saccharata Sturt.) Agronomik Ve Teknolojik Özelliklerine EtkisiÖner, Fatih; İnan, Yasemin; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2018Farklı Salisilik Asit Dozlarının Bazı Amerikan Asma Anaçlarının Tuzluluğa Olan Dayanımları Üzerine Etkilerinin In Vitro Koşullarda BelirlenmesiCiğerli, Seda; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2016Farklı Salisilik Asit Dozlarının Bazı Amerikan Asma Anaçlarının Tuzluluğa Olan Dayanımı Üzerine EtkileriYenilmez, Nurşen; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2017Farklı Sürelerde Olgunlaştırılan Fındık Zurufunun Toprak Özellikleri ve Biber Bitkisinin (capsicum annuum l.) Gelişimi Üzerine EtkileriKaraasslan, Muammer; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2018Farklı Sürgün Dönemlerine Ait Kurutulmuş Siyah Çayın Kalite Özelliklerinin Ekolojik Bölgelere Göre Değişiminin BelirlenmesiDoç. Dr. Burhan Öztürk; Albayrak, Selvinaz; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2009Farklı Sıra üzeri Ekim Mesafelerinin Soya Fasulyesinde (glycine max l. Merril) Verim ve Verim unsurları Üzerine EtkisiYaramancı, Hasibe; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü
2020Farklı Şeker Mısır Tiplerinde Azotlu Gübrelemenin Verim, Verim Öğeleri ve Kalite Üzerine EtkisiÖner, Fatih; İskender, Rasul; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-6264-3752
2019Farklı Tekstürlere Sahip Topraklarda Biyokömürün Buğday (trıtıcum aestıvum l.) Bitkisinin Rizosfer Bölgesindeki Mikrobiyal Aktiviteye Olan EtkisiIrmak Yılmaz, Funda; Albayrak, Emrah; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; ,0000-0001-6356-4389
2023Farklı Türden İntegral Eşitsizliklerin Atangana-Baleanu Kesirli İntegral Operatörü ile AnaliziProf. Dr. Set, Erhan; Karaoğlan, Ali; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-8726-4716
2020Farklı Üre Uygulamalarının Fındıkta Mineral Beslenme Ve Verim Üzerine EtkisiProf. Dr. Özkutlu, Faruk; Kebapcı, Tuğba; Ordu Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü; 0000-0002-8651-3346